Grillfest

Vi startade en tradition förra året med att fira sveriges nationaldag med en familjegrillfest. Förra året hade vi den dagen inna eftersom att nationaldagen låg på en torsdag men i år kunde vi ha den på det "rätta" datumet. Z har en viss tendens att övershoppa ibland. Förra året köpte han 3!!!!! säckar med 10 kg grillkol. Dessa grillades på även i år, och då har vi haft en säck med till stugan förra sommaren. Folie till de grillade bananerna var också inhandlat förra året. Hade vi kunnat spara bananer i ett år hade vi grillat bananer från förra året också ;-)
Vi hade tur med vädret i år och vi satt ute tills sista gästerna åkte 00.20. Härligt.
Vi tog fram badkaret och kylde öl och läsk.


Z hade varit och handlat i sista minuten på Willys så det var en del alkoholfria öler för det var inte mycket som fanns kvar på hyllorna. Men det hindrade inte lilla ankan från att däcka framåt småtimmarna.



De mindre deltagarna på festen tyckte att det var mycket märkligt och högst orättvist att inte de också fick bada, ankan fick ju!!
Vi hade bjudit in till lekar kl 15 men det var inte så välbesökt. Ett par kom. Resten ramlade in när grillarna började tändas. Några kom när vi "tände" andra omgången och vi övriga skulle ge oss på bananer med choklad.

Tack alla ni som kom, det var supertrevligt!!!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0