Trevlig samvaro och slutkörd make

Idag kl 9.00 blev två barn avlevererade på min tröskel. De slöt sig snabbt till de två som redan var här framför TVn så de märktes inte av så mycket.  Jag skulle passa dem och sedan åt vi lunch ihop. Alla 4 barnen och deras mammor. Bägge papporna var nämligen iväg i den stora staden och sprang runt och yrade. Närmare bestämt Köpenhamn och 4,2 mil.

Efter lunch åkte vi hem till den andra familjen och var där på eftermiddagen och fixade mellis och sedan kvällsmat till två mycket slutkörda med glada makar kom hem. Då åt vi gott och jag har lärt mig en ny efterätt. Farligt farligt.  Fruktsallad med vitchokladgrädde. Vispa grädden och smält vit choklad och blanda i. Kunde äta bara grädden om jag inte hade vikt väktat. Men jag var duktig under resten av dagen. Vi lagade en kycklinggratäng med vispgrädde i till kvällsmat. Jag tog bara lite kycklingfile (innan den lades i gratängen) och köpte mig en "knorr - kall sås" (Barbeque  1 dl/points) Undrar hur mycket 1 dl chokladgrädde är.....2-3 points *drömma går ju*

Stora M tog med sina rollerblades till kompisen. Han är riktigt duktig. Tog sig runt kvarteret utan att ramla. Lånade skydd av kompisen.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0