Sommrigt i köket



Efter att ha diskuterat diverse ommålningar och annat, kom vi fram till att vi struntar i färgen men piffar till det med detaljer istället. Så nu har jag, hör och häpna, en rosa gardin i köket. Detta kompletteras med en rosa duk med kvistar på samt 4 rosa blommor i fönstret. Detta toppas desutom med det vårigaste av allt PÄRLHYACINTER i en kruka på bordet. Lägg även märke till det halvbrända "God Jul" ljuset i fönstret, sommrigt värre ;-)



Gardinen är faktiskt yttepytte mer rosa i verkligehten. Det blev fint men jag förstår inte hur jag mätte för den blev 5 cm för kort på längden så den sitter _mycket_ spänt. Får se om den hänger till sig något.


Kommentarer
Postat av: Annika

Va vårigt å fint :)

2009-02-25 @ 23:06:50
Postat av: Angelica

Åh det ser supervårigt ut!

Du har fantastiskt vackra bilder på din blogg. Me like.

Föreläsningen var i Lund på Blocket. Dessvärre gör hon inte så många föreläsningar per år. Fick äran att få betalt föreläsningen av jobbet,inte illa va?!

2009-02-26 @ 11:45:28
URL: http://www.metrobloggen.se/thebabe
Postat av: Angelica

Nej du, det blev ingen krog efteråt. Vi var så jäkla trötta! Väntan var som sagt lång och dryg! Fast,jo, krogen blev det ju kom jag på, vi var och åt mat på Sandbykrogen.

Tack, jag är väl inte supernöjd med bilderna. Ser ju att du är en jäkel på att retuschera och förbättra så kansske du kan dra rätt min sneda mun och rynkorna under hakan på mig? Jag är allvarlig alltså! Jag skickar gärna alla bilderna till dig, så att du kan leka med dem. Om du har lust och vill? Det hade varit kul med en specialist på området!

Kramis Angie

2009-02-28 @ 14:47:39
URL: http://www.metrobloggen.se/thebabe

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0