Monte Gordo - Training Camp Dag 3

Idag steg jag faktiskt upp nar klockan ringde. Det var dags for ett morgon Yoga pass med Blosson Tainton. Mycket inspirerande och ett mjukt satt att vacka kroppen pa. Duschade sedan och dax for en frukost.

Zingo tog ett langpass med nagon han traffade dagen innan sa jag at frukost sjalv. Slappade pa rummet och foljde med Zingo ner efter hans pass och tog en kopp te till. Ingen i restaurangen som protesterade. Annars kostar te c.a 25 kr har ner pa kaf'e. I ovrigt kanns det som lite, men inte mycket, billigare svenska priser har nere pa bade mat och klader.

Lunch tog vi pa stan. Har lart kanna ett par har nere som vi stoter pa lite da och da pa pass och stan. Vi hittade dem pa ett kafe'e med stans langsammaste servitorer. Det ar inte riktigt sasong har nera annu sa det mesta har inte kommit igang i full styrka. Manga restauranger har begransad meny och nagra marker man haller pa att fixa och renovera infor starten.
Ett torg med lite restauranger och affärer

Sedan var det dax for ett Core pass for mig. Det var tufft och svettig men ack sa nyttigt. Fungerade ocksa med knat i de flesta rorelser utom just knautfall och knastaende armhavningar.



I nyinköpta träningskläder väntar jag med spänning!

Kvallsmaten pa restaurangen ar inte sa fantasifull. Det ser och smakar ganska lika varje dag, men an sa lange tycker vi det ar gott. De har ett helt bord med efterratter. Tack och lov gillar jag ju inte den typen av efterratter, brylepudding fromager och kladdiga fromagetartor. Men de har dagens farska frukt ocksa. Melon, annanas och kiwi. Det slinger ner en del.

Salladsbuffen.

De hade gnagare bland morötterna!!!

Kaloribomberna

Kvallens forelasning var Evy Palm - Langdistanslopare som deltagit i landslaget under 80 och 90 talet. Hon borjade sin traning med en kompis nar hon var 33!!!!! De hade en runda pa 2,5 km som de sprang och ibland stannade de aven och plockade lite svamp. Hon hade talang for detta och hade sedan svenska dam marathonrekordet i flertal ar. Det var kul att hora hur hon tranat och hur hon lagt upp det. on hade bara tranat for att hon gillade det. Tagit det lugnt och inte stressat. Atit husmanskost och betett sig "fullstandigt normalt" Hennes storhetstid var nar hon var mellan 46 och 49. De ni!!!!!






.



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0