Monte Gordo - Training camp Dag 1

Da har jag 30 minuter pa mig att sammanfatta dagarna sa har langt. Sedan maste jag borja betala for internet ;-)

Vi kom alltsa kommit ivag. Det sa ju morkt ut ett tag. Barnen lamnades ivag till barnvakt och vi akte hem och packade det sista. Vi har ju inte haft tid pa oss att forbereda sa vi visste ju eg. inte vad vi skulle ha med i kladvag och liknande. Vi packade det mesta och behovde 2 stora vaskor. Hjalp, var skall vi stoppa allt som vi tankte handla?

Vi bestamda att vi skulle forsoka sova ett par timmar fram till var forbestallda taxi skulle komma. Det blev inte nagon djupsomn men det hjalpte nervositetet en smula, men bara en smula.

Taxin kom 3.45 och vi fros hacken av oss nar vi vantade pa Svagertorp. Val i Kastrup sa gick alla planen enligt schema och nu borjade det kannas som om det faktiskt var pa allvar. Vi skulle verkligen ivag.

Planet var ett litet plan och kalt. Fros nar jag satte ner rumpan. Ingen mat serverades och jag forsçkte sova sa gott det gick. Pa transfern till hotellet var vi inte manga men vi ar manga nu. Horde att pga askmolnet sa hade ju inte allla kommit ner forra veckan och de hade fatt omboka sin resa. de var 50 stycken som var inaskade forra veckan (ovriga valde att ta bussen hem, men kom anda hem nastan samtidigt som de som valde att stanna) Denna veckan ar vi 250 horde jag nagon som sa.

Forsta passet var en latt joggingtur klockan 17.00. Vilket gav oss gott om tid att ga ner till stranden och fa i oss nogot att ata forst. Fast inte utan att hoppa ur jeansen fort. Eftersom vart rum inte var klart sa bytte vi snabbt om pa toaletten och laste in vara vaskor. Strandrestaurangen sag inte mycket ut for varlden men serverade en grymt god grillad fisk med, lyssna nu, kokt potatis till. Mumsigt. Nar vi satt dar kom det forbi tva svenskar till och slog sig ner brevid oss. Att resa med SpringTime ar mycket mer socialare an ex.vis Apollo eller Fritidsresor har vi insett bara efter nagra timmar. Harligt!!!!!
Redo för en veckas hårt träingsläger

Efter det sa gick vi en snabb runda runt i vad vi trodde var centrum. Inte mycket att hanga i julgranen och allt var ju stangt. Sedan fick vi vart rum.
Josses. Vi kan bo i bara garderoben. Det ar gigantiskt. Badrummet ar uppdelat i tva rum och vi har soffa och soffbord och ett litet matbord om vi skulle lyxa till det med roomservice. Vi har nog mer garderober an vad Zingo hade i sin forsta lagenhet. Enda negativa ar att grannarna ovanpa bestamde sig for att moblera om nar vi skulle sova middag. Men de har nog moblerat klart nu ;-)
Ni ser ytorna väl? 6 våningen bodde vi på.

Slappestund innan första passet

Efter en middagslur pa tva timmar sa var vi lagom mosiga for att springa en runda. Pa med traningskladerna, taggade och redo. Vi fick dela upp oss i 3,5 och 8 km grupper. Jag valde 5 och Zingo hade lovat att springa med mig forsta rundan. Vi tuffade ivag. Jaklar vilken fart folk holl..... Jag hamnade ohjalpligt sist, men ledarna ser till att nagon alltid springer forst och nagon springer sist. Alltsa hade vi sallskap av en ledare. Det visade sig dock att nagra fick bryta for att tempot varit or hogt sa de motte vi nar de gick tillbaka. Nar vi hade 600 meter kvar till hotellet sa hande det som absolut inte far handa pa en sadan har resa. Jag bojde mig ner for att knyta skosnoret och nar jag reser mig upp sa har jag ont i knat. Kunde inte springa en meter till. Linkade hem till rummet. Vi kryper ner i badet och knat borjar kannas battre.

Kl 19.30 tar vi oss ner till restaurangen och jag kan inte ga ner for trapporna. Plan mark gar fortfarande ok. Far ta trapporna i sidled. Tro mig de har mycket trappor har. Mycket fint byggt med massor av olika etag'e och sa. Efter middagen ar det annu varre. Da kan jag knappt ga pa plan mark. Haller i Zingo och linkar in till infomotet. Skulle nagon ha fragat mig dar och da hur det var med mig sa hade jag borjat grata. Tararna brande bakom ogonlocken. Sa ont hade jag. Men mest var jag nog aarg och besviken. Tank att inte kunna utnyttja denna mojlighet till att prova sa manga olika saker som de erbjuder har nere.

Infomotet var packat med nformation och vi var alla taggade att borja trana, nastan dar och da!!!

Men tro det eller ej. De hade en Naprapat knuten till sig. En svensk, som arbetade i Stockholm i vanliga fall. Jag bokade en tid direkt med henn. Fick tid dagen efter kl 16.00.

Sedan stupade vi i sang.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0