Monte Gordo - Training Camp Dag 8

Avresedag:
Vi fick frukost redan kl 7.00. Var man först på plats vid frukosten så fanns det några små yoghurtar kvar med vaniljsmak. Kom man sent fick man kokos. Urk. Det fanns även gröt eftersom AXA sponsrar SpringTime och skickar ner havregryn till Monte Gordo så vi kan äta havregrynsgröt till frukost. Annars var det i övrigt en alldeles vanlig hotellfrukost varje dag.
Transfern till flyget gick redan 7.50 och det var inte utan att "man" kände sig en aningens bakis faktiskt. Det var ett tag sedan. Sov på bussen och sedan även på flyget hela vägen hem. Vi landade i Kastrup 25 minuter före beräknad tid och bakfyllan krävde ett mål flottig mat på Burker King innan vi styrde stegen mot Sverige.
.
Det var härligt att se barnen igen men något jublande mottagande fick vi ju inte. Det var ett svalt hej som mötte oss. Men väl hemma blev det mycket kramar och prat innan vi nu ha stoppat om dem och hoppas på att de sover länge i morgonbitti.
.
Det viktigaste är nu tvättat - Träningskläderna!
.
.
.
.
Klockan 10.00 är det samling i Skrylle för helglöpningen. Någon som skall med? Blossom hade "Kom-igång-löparskola" och myntade ett uttryck som jag fastnade för "irriterande långsamt".
.
Det är jag i löpspåret  - Irriterande långsamt.
.
.
.
.

Kommentarer
Postat av: Anna R

Åh, vad kul att se lite bilder från er resa! :-)

2010-05-02 @ 08:30:59

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0