Magsjukan från helvetet

Började med lite känningar av magknip på kvällens möte på torsdagen. Tänkte inte så mycket på det eftersom jag ju inte hade ätit kvällsmat och satte det i sammband med avsaknad av mat helt enkelt. Det lugnade dessutom ner sig en aningen efter tre clementiner.
.
Tog mig till gymmet efteråt, då var knipen puts väck. Allt frid och fröjd. MEN den stora händelsen var att jag var på gymmet i vanliga kläder. Hade alltså inte för avsikt att träna ALLS. En mycket skum känsla vill jag lova. Men efter gårdagens PTtimme med Hanna så var det nog ett klokt beslut att låta kroppen vila lite tänkte jag. Så mitt uppdrag pågymmet ikväll var helt enkelt att dra Anna genom samma övningar som jag fick göra.
.
Ett intervallpass med 7 olika övningar á 30 sek och 15 sek vila. Anna klarade det fin fint. Och jag tror att jag inte var ALLT för sadistisk. Men det var väldigt kul att få vara på "den" sidan av träningen också. Att peppa och puscha någon till max. Blir mer och mer sugen på att göra allvar av mina planer ;-)
.
När jag kom hem så började jag känna mig lite matt och kommer ärligt inte ihåg om jag åt mer kvällsmat eller inte. Var helt enkelt inte sugen. Vaknade sedan mitt i natten runt kl 02:00 av att behöva göra en panikutryckning till toaletten. Hej hopp - Nu var det kört, det bokstavligen rann ur mig! Sedan besökte jag toan en gång i timmen resterande natt - matt!
.
Efter att ha vaknat med illamående, torrhosta, trötthet, feber och träningsvärk ovanpå allt också så sov jag bort fram till kl 13 och pillade sedan i mig lite havregrynsgröt men det drog igång eländet igen så jag gick och la mig igen...... Så dagen sovs i princip bort med en liten vaken period för att få i mig ett knäckebröd, det gick sådär.
.
Tvingade mig själv att titta på en film på kvällen för att hålla mig vaken så jag skulle kunna somna till natten sedan. Men ögonen gick i kors.
.
Men idag ser jag ljuset i tunneln. Inte den starkaste halogenlampan dock men ändå ett ljus. Två rostemackor har inte kört igång tummlaren i magen så det finns hopp om livet.
.
2 kg har jag gått ner på kuppen. Ja jag vet att det är vatten och S.K.I.T men ändå, det är en del :-O Tänk då de stackare som har detta i flera dagar. Urk!
.
.
.
.
.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0