Jag har scrappat!!!

Var en sväng på scrapploppisen idag. Blev faktiskt lite sugen på att göra något. Här är resultatet!!!

Nå vad tycker ni?


Skall snart Photoshop:a

Har nu beställt, visat att jag är student och betalt Photoshop CS3. Längtar till jag kan börja. Hittade en bild jag inte visat som jag "shopade" när jag hade "möjlighet" tidigare.
Någon som vet hur jag får bort den blå ramen runt bilderna som blir i min blogg??????

Inga dagisbarn längre

Har precis hämtat pojkarna från skolan. Nu har även minstingen börjat i förskoleklass. Han var stolt.

Fritids fick han ju börja redan förra måndagen, vilket jag tyckte var jättebra. Då behövde han inte gå tillbaka till förskolan för 1 1/2 vecka.  Men redan då var han lite bekymrad för att vi ju inte hade hunnit köpa pennskrinet som jag lovat honom till skolstarten. Men nu var det inhandlat och nerpackat i väska. Ett stort svart med LasseMajas Detektivbyrå på.  I skrinet skramlade en stackars ensam penna som vi inhandlat i Helsingör.

Nu sitter de och festar på marängsviss framför TV. Det är jobbigt att vara stor en hel dag i skolan och han var rätt trött och gnällig på vägen hem. Så det blir en TV dag idag. Vädret ute inbjuder till det också. Grått och fuktigt.

Tredje och sista bröllopet

Då var alla bröllop för den här sommaren avklarade. Det har varit roligt. Inte ett har varit det andra likt.

Igår var det Olof och Malins tur att bli man och fru. En otroligt vacker cermoni och en mycket trevlig fest.

Även vi lyckades fastna på bild, och samma bild dessutom :-D

Snart är semestern slut.

Tog en tur på stan igår med en kompis.  Hon börjar också jobba imorgon och vi hade lite snart är semestern slut ångest. Åt gott snackade mycket skit men även lite allvar och tog en öl/cider på Kulturen. Han tillät mig också att leka lite med min kamera. Det blev några riktigt fina bilder. Lägger upp den här och hoppas att hon inte stryper mig.

Tack G*** för att du tror på mig när jag inte själv gör det!Danmarksturen som kom av sig....

....blev av ändå. Skulle ju åkt till Danmark när jag hade ont i ryggen. Vi kom iväg i onsdags. En riktigt härlig dag. Barnen var på strålande humör och vädret var perfekt. Lite molningt men ändå varmt. Vi tog först en tur till Helsingör och strosade runt. Åt god italiensk mat och njöt. Tåg sedan tåget neråt och efter lite tågstrul så hamnade vi på Bakken. Vi velande hur vi skulle göra med turpass och karusellbiljetter. Det slutade att vi köpte oss varsitt åkband och vi hade urkul. Har nog inte skrattat så med barnen och hela familjen på riktigt länge.

Det visade sig att både Måns och Linus var riktiga karuselltokingar och vi skulle ju inte vara sämre. Så vi åkte det mesta. Så skönt att inte behöva tänka på vad man skall åka vem som skall åka med och liknande i o m turpassen. Ville de åka så var det bara "javisst ställ er i kö" Linus vågade åka stora bergbanan. Vi började först med nyckelpigan och avancerade oss uppåt i två steg. Han var så lycklig efter bergbanan att han fullkomligt studsade runt. Ville åka den nya bergbanan - som kränger lite mer - också men den hade tyvärr gått sönder när vi kom dit.

Tyvärr upptäckte jag när jag kom hem att jag hade gjort ett mycket klassiskt nybörjarmisstag på kameran när jag kom hem. Hade tagit alla bilder (som jag inte tog i Auto mode - vilket är de flesta nuförtiden) i ISO 1600 så de är ruskigt gryninga. SKIT!!! Men som Maken säger "Då får vi göra om turen någon dag" :-D


Ullared

Tog en tur till Ullared och Ge-Kås. Det var en upplevelse. Först gick man bara runt och tittade och förundrades över vilka mängde varor det fanns. Sedan började man plocka till sig....och sedan slutade man inte. Allt var inte billigare så det gällde att vara lite om sig och kring sig. Hittade dock en kökslampa och en stor badrumsmatta för en billig peng. Handlade inte mer än ett klädesplagg över 100:- och det kostade 129:- Men kläder för knappt 800:- kom med hem ändå :-D


Hälsa dem därhemma *nynnar*Visst smälter föräldrahjärtat när man får så här fina vykort. Dessa skickade Måns från scoutlägret.

Bröllop nummer två denna sommaren

Så har vi återigen varit på bröllop. Det andra av tre denna sommaren. Det var verkligen ös och dans in på morgonkvisten. Tittade på klockan när vi åkte hemmifrån och fick mig en chock när jag tittade nästa gång, i taxin på väg hem. Då var klockan 03.45. Hjälp, vilken tur att barnen var hos farmor så vi kunde sova lite på morgonen....eller förmiddagen.

Lite bilder...
RSS 2.0