Photoshopat

Så nu har jag gått "halva" kursen. 10 lektioner som är obligatoriska och 5 som är frivilliga (1 av dem måste vi dock välja)

Har lekt lite med en bild från fårra sommaren.

Före:Efter:
Frågan är om jag bör lägga ut före bilderna ;-) Jag gör det nu undertiden jag går kursen. Sedan får det vara slut med det. Man framstår ju som en sjujäklar bättre fotograf om man inte visar sina dåliga bilder ;-)

Min stora grabb

Idag cyklade Måns till affären och pantade flaskor. Alldeles själv. Jag var lite nervös men han tyckte jag var tramsig. Han cyklade så redigt iväg med två pappåsar på styret, ringde mig från mobilen när han kommit fram och sedan handlade han en rulle choklad och en Kalletidning för sina pengar. För givetvis fick han ju behålla pengarna från pantningen.

Nu är de på väg att bli stora, det är svårt att släppa taget. Men ibland måste man. Hur skall de annars överleva ute i stora världen själva när den dagen kommer. Det svåraste är att se att den tramsiga och ständigt bebsispråkspratande kille vi har hemma, faktiskt kan skärpa till sig när han inte har mamma i hasorna ;-)

Maken är och springer Kullamaran. Hoppas det går bra. Vi har ju haft en mycket segdragen förkylning både han och jag. Ingen äv oss är riktigt friska ännu.

Jag och Nemi tänker sååå lika ;-)Tror att jag också skall göra mig en bild med Orlando Bloom men vi kan vara i Thailand istället ;-)

Jo Peter vet du vá......

...nu har vi faktiskt börjat på ett av alla våra rum i trädgården. Jag sa ju att det var en tioårsplan ;-)

Växter och annat kommer med nästa löning.För er andra dödliga som inte fattar varför jag riktar detta inlägget till enbart Peter kan jag förklara:

När vi flyttade in i vårt hus med obefintlig trädgård så gick jag en trädgårdskurs. Där fick vi lära oss att man skulle dela in trädgråden i olika rum, ämnade för olika saker. Jag gjorde en storskalig plan och berättade flivligt, för alla som ville veta, vad det skulle bli av våran leråker. Peter har i 4 års tid undrat VARJE gång han kommit hit var alla våra rum är.......

Nu är som sagt första delen av ett rum påbörjat.... men det är inte billigt att anlägga trädgård från leråker, vill jag lova

En ny tidning?Det syns vilka tidningar jag mest läser. Jag menar var jag får min inspiration från ;-)

Jag blir knäpp

När jag "förhandsgranskar" så är inte ramen där men när jag kollar vanligt på bloggen så är den där. Grrrrrr! Är det fördröjning i uppdatering eller nått?

Ändrat lite

Tror jag lyckats få bort den blå ramen .......

GrungeSnälla ignorera den blåa kanten, det är bloggen själv som lägger dit den. Byter snart design.

Fixat lite.

Hur vet man när det är nog eller om man skall ändra liiiite till?


Pluggat

Satt hela kvällen igår, med feber och snor. Det gick åt en halv rulle mjukt toapapper. Hostade så mycket inatt att jag inte kunde ligga ner så jag har varit upe en stund. Skall nog ge barnen lite frukost nu. Fast de är vana vid att få frukost runt 10 tiden på helgerna så de lär nog bli förvånade, eller så rubbar vi hela dygnsrytmen..... ;-)

Detta är vad jag har jobbat på.Jag är inte nöjd men får väl ursäkta mig med att jag har feber ;-)

Denna har jag svängt ihop lite snabbt nu på morgonen.Den är nog inte färdig ännu ;-)

Sjuk(t)

Jag är sjuk. Sitter och snörvlar och är alldeles infekterad i halsen USCH!!!! Dessutom är det något sjukt med bloggen. Den ser inte ut som vanligt..... Har försökt ändra tillbaka och på "förhandsgranska" så ser det ut som tidigare men inte när jag sparar. Skumt.

Har suttit och lekt lite med photoshop, det är urkul.

Tagen med ZIngos mobilkamera.

Före:Efter:Jag skall jobba videre med den, kanske, Det är ju inte en bild med allt för mycket affektionsvärde. Så jag kanske gör det för att träna lite. Linus är lite för röd i ansiktet

RSS 2.0