Lägga ut på TraderaDenna hamnar snart på Tradera om ingen ger mig ett bud innan....... 

 Anledningen till att jag säljer den är att jag *viskar* Har två......

Budade hem en och fick för mig att den var för stor. Budade hem en till och har provat mig fram. Säljer nu denna Stl 1.


Är det det som kallas Öppet Köp på Tradera ;-)

.


Sjuk igen
Hann jobba onsdag och torsdag sedan var det kört. Sitter här med feberfrossa och det känns som att jag har runt 38 grader men termometern visar 37. Skumt.

Hade inget snor när jag jobade igår och det kändes verkligen som om förkylningen var på väg tillbaka. Idag slog den till med all kraft. Snoret rinner och jag har som sagt börjat frossa nu på kvällen.

Det har visserligen varit en hektisk eftermiddag.....

Började med utvecklingssamtal med Linus fröken. Han fick med beröm godkänd och jag måste säga att jag är mycket stolt över min "lille" grabb. Han är duktig i skolan och en bra kamrat.
Efter det var det drop in fika hos samma grabb. De hade sedan ett litet sångframträdande i skolan. De är så duktiga och man ser att de verkligen har roligt. Personalen på hans skola är helt underbara. De brinner för det de gör och den entusiasmen smittar av sig på barnen.

Efter det bar det iväg till fritidsgården. Måns hade Bazar. Vi spelade på chokladhjul, shoppade karameller och kakor och jag fick shoppa mig en batikfärgad tygkasse att ta hem allt i ;-) Barnen och maken åt en grillad hamburgare där men jag brydde mig lite om mina points och avstod burgaren och har precis ätit en rågmacka med philadelphiaost och avokado på Slurp!

Vi har ju bytt räknarsystem på Vikt Väktarna nu. Alla Fick reda på det nya systemet - ProPoints i måndags. Jag har gått på det i två veckor nu. Fick papprena en vecka tidigar av min konsulent så jag kunde hjälpa till att svara på ev frågor. Jag är ju anställd där och arbetar som kassör varje måndagkväll. Jättekul. Det nya systemet har gjort så jag har tagit tag i räknandet igen och har nu... tror jag....blivit av med mina sista 1,2 kg. Gäller bara att hålla dem trots helgens inplanerade eskapader.

Apropå mat. Saffranen är ju svindyr just nu. Zingo hittade detta alternativet. Ett paket är billigare än ett paket saffran :-D
Så nu kan vi baka lussekattet med saffran iallafall.


Här är en bild på grabbarna Dynamit. Tomten - Jag behöver lite saker: Reflexskärmar, en liten lampa till, samt...... Nåja resten av sakerna är inte så billiga.


.

Varit hemmaDå har det varit min tur att vara förkyld. Söndagen gick åt till att snyta mig samt gå runt i någon slags feberfrossa som inte var feber. Mycket märkligt.

Idag däremot har jag så ont i mina höfter. Undrar om det beror på att jag suttit för mycket stilla nu när jag varit hemma och försökt vila upp mig. Skumt.
.

Varit hos fotograf med mina små monster
Åhhh vad ja önskar mig nya saker till min kamera ;-)


Eftersom jag blivit så otroligt missnöjd med skolbilderna  två år på raken och de hade samma fotograf i år igen så valde jag att de inte skulle ta några enskillda kort utan bara vara med på klasskortet. Vi gick till någon som vet vad hon sysslar med istället :-D

Det var inte det lättaste. De är mycket svårflörtade. Men det blev några riktiga godbitar. Har fått lov att visa några.....
 

Som sagt, mycket trams var det.

 

 Det är när man ser honom så här som man inser att han blivit väldigt stor....och långhårig ;-)

Linus var lite fnissigare än Måns.


.


LinusÄlskade unge.... Han spelar ut hela registret av känslor och miner....Alltid.


Hittade lite gamla "studio" bilder som jag redigerade lite.


.

Swisch
......Ni hör mig susa ner för backen va?

Vi skall åka till Branäs v 8. Hoppas nu bara jag får ledigt från jobbet;-)

.

RSS 2.0