Varför skall det vara så svårt

Varför tar labradoren över. Ni vet Labradorer --> de ser mat --> de äter --> Tills det är slut!

Så känner jag mig just nu. Tack och lov hade vi ju lagat mat från VV´s nya kokbok "Smala Italien". Den man får om man besöker ett möte i januari. Mycket fina recept. Vi lagade grönsaker i saffransås på sidan 48. Slurp.


Men just nu är det tufft. Imorgon är det måndag.
Då blir det ny vecka, nya point och ingen jä!"#¤%&la hundgård. ;-)

.


Helg!!!!

Då var det fredag igen, härligt. Har varit så trött hela veckan, hoppas att det vänder.

För er som undrar hur jag ser ut nu när jag klippt och färgat håret så säger jag.... ni kan sluta undra nu:

 

Denna ritade en flicka på jobbet till mig. Tycker den är underbar. Man blir glad. Ser ni alla streck på fötterna, det är inte mina färgglada tår utan alla pärlor som jag har på mina inneskor. Okej halsbandet kanske är en aaaaaningens överdimensionerat dock ;-)

Alla färger på tröjan stämmer på pricken. Ja, jag hade en hysteriskt färgglad tröja idag ;-)

 

 

 

 

.


Har bokat snickare

Så här ser det ut just nu:

 

 

Så här vill vi ha det. Tänk även bort allt skräp på borden ;-)Funderade på en mycket smal liten hylla för prydnadsaker mellan datorskärmarna och väggskåpen men det blir nog lite trångt.
.


Skaffat mig en ny älskare....

...eller rättare sagt två.

Ben och Jerry heter de. Kommer i en liten smidig burk, bara att ta fram när nöden kräver. Min specialvariant heter New Yourk super fudge chunk.

Slevade i mig 140 gram igår och tänkte att mitt viktmål tar jag tag i ngn annan dag. Jag njöt av varenda kalori. ;-) Idag har jag hittat Ben och Jerrys sida på facebook och även deras hemsida. Tydligen är de inte så monogomana Jag få helt enkelt inte ha dem för mig själv ;-) Försökte leta upp näringsvärden och liknande men kammar hem noll. Tills jag tittar i frysen när jag skall göra lunch till Linus. DET STÅR JU PÅ KARTONGEN :-/

Jag åt alltså 11 ProPoints härlig, krämig, chokladig, chunkig glass igår kväll. Värt varenda points!

Jag älskar det nya ProPoints systemet med veckobonus. Jag har altid "låtsats" att de inte finns och använder dem vid nödsituationer, så som en stor tallrik glass när man bara måste för att man är kass och trött. ;-) Nu kryssade jag i 11 propoints där och kan fortsätta som vanligt idag och har alltså inte gått utanför programmet. Toppen.
Någon mer än jag som gömmer sina älskare i frysen?.

1 timmer är ingenting...

...för oss, men värt mycket för andra.
http://www.lakareutangranser.se/timme

Jag har ju varit hemma i två dagar med sjuk son men imorgon skall jag tillbaka igen. Då arbetar jag "gratis" i timme.

Några fler?

.

Lekt lite i Photoshop idag

Hämtade hem Linus från skolan idag. Han var trött och hängig och klagade på ont i magen. Vi har myst med Fiaspel och suttit och pratat men lite dator har han fått spela och då har jag roat mig:Orginalet finns här.


Här är ytterliggare en jag provade på.

Orginalet till den finns här..


Håller målen.... än så länge.

När det gäller mina mål för året så har jag redan sprungit 1 mil samanlagt denna månaden. Så där håller jag ställningarna.

Vikten då. Jag gick ner 1,5 kg förra veckan. Har hållit mig till programet slaviskt även denna veckan. Hoppas på ordentligt minus nu med men det brukar "plana" ut till runt 0,5 - 1 kg i veckan när jag håller mig till programet under en längre period.

Alla foton då. Jo jag _tror_ att jag tagit alla dagar. Har inte tankat ut kameran på ett tag och är tveksam till att jag han med ett kort igår...... men här kommer några


5 januari


Pojkarna bakade muffins


6 januariSkåne fortfarande i vinterkläder. Mysigt!


7 januariFörsta dagen tillbaka på jobbet. Hade dessutom en scrappkurs på kvällen. Phu en lång dag


8 januari


Ute med barnen på jobbet. Pulkor och snö. Kul!

9 januari


Mys på stan med bara Måns. ZIngo och Linus gick en egen runda. Måns valde lunchställe. Grabben har bra smak!!!!


10 januari


Inspirerad att scrappa, efter att ha hållit kurs. Det var nog ett år sedan sist skulle jag gissa.
.


Scrappmara 30 januariVi som inte har scrappat på länge och vill börja igen. Ni som scrappat hela julen och inte kan sluta!!!!!!

Vi träffas kl 11.00 och ställer fram våra saker. Äter medhavd lunch och sedan scrappas det till vi stupar.

30:- för fika och liknande

Plats: Östra Torn, Lund. Mer info om du anmäler dig linda@zingo.org

.

Modern medicin - Phu!Satt hos svärmor på middag igår och axeln gjorde bara ondare och ondare. Hur jag än satt så krampade den. Det började t.o.m göra ont i andra axeln och nackpartiet. Fick tillslut sitta och rulla på den hela tiden, så fort den var i rörelse så kändes det inte.

Kom hem och tog en Diklofenac. Har försökt med rörelse och vila om vart annat en hel vecka, men nu gick det inte längre. Har sovit gott hela natten och nu har jag bara lite "träningsvärk" i axeln.

Mmmmm medicin!


Så nu kan jag springa igen!!! Vanlig gym träning gick ju utmärkt, så länge inte axeln var stilla så kändes den ju inte ;-)

So far - so good!

1 januari


Känns som hela förra årets tvätt samlat i kassar.....

 

 

2 januari

Loggar in årets första träningspass. Ett gympass med efterföljande badning med grabbarna.


3 januari

Egentid med shopping

4 januari

Planering - Bokar in diverse möte och andra tider
.


Min man - Duracellkaninen!Idag var en dag först i hälsans tecken sedan i matfördärvet.

Zingo gick till gymmet och sprang på löpbandet, när vi tyckt att han sprungit en lagom stund så gjorde vi honom sällskap. Barnen hade sina nya Nintendo med sig. De satt och spelade medans jag tog ett pass bland maskinerna. Sedan bytte jag och barnen om till badkläder och tog en tur i poolen.

Det är kallt där!!!! Jag frös så jag huttrade men min man - Duracellkaninen - hade inte sprungit färdigt.

Jag fick ta en minipaus och gå in på toa. Sköljde då mina förfrusna tår i mycket varmt vatten och sedan var det behagligt i simhallen igen...en stund.

Efter det tog Zingo hand om barnen och jag gick och bastade. Mmmmm skönt. Började så sakteliga få tillbaka känseln i vitala delar av kroppen. ;-)

Vi hade varit där längre än vad vi hade tänkt, så barnen visade inte sin bästa sida när vi skulle gå hem och Zingo var inte heller pigg på att promenera hela vägen hem. Vi åt på Delphinens pizzeria. De har c.a 85 pizzor att välja mellan och har sedan ombyggnaden även lite plats att sitta och äta på.

Efter varsin pizza vara alla på lite bättre humör och vi knatade hemåt.

Fick besök av kompisen Anna och vi satt och snackade om livets mysterier i soffan. Under tiden hann jag faktiskt vika nästan all min tvätt (7 maskiner). Imponerande!!!!


Nu skall min onda axel få vila. Har haft ont i den sedan jag var ute på löprunda den 27:e. Tror jag spände mig för mycket. Brukar få ont när jag tar en löprunda och inte har sprungit på ett tag men detta är märkligt. Det brukar gå över så fort jag har kommit in.....

Några tips?

.

Tagit mig vatten över huvudet?

Har en del önskemål angående 2010:


Vill ta ett foto om dagen!
Här på Flickr kommer mina bilder att ligga. Ibland dyker de säkert upp här också. Men denna bloggen är lite krångligare att uppdatera. Målet är att utveckla mitt bildseende samt dokumentera vardagen.Vill springa 12 mil under året!
Detta är nog en av de galnaste målen jag varit med om i mitt liv ;-) Målet är alltså att försöka få ihop 1 mil i månaden. Det är två 5 km rundor alltså 1 runda varannan vecka eller 1 runda i veckan på 3 km. (mindre är liksom inte lönt) ;-) På Jogg.se kan ni följa mina framsteg. En dag har förflutit utan att jag sprungit....... Men det är ju -7 grader ute.  :-/ Det faktum att Zingo sprang en mara i Köpenhamn igår behöver vi inte diskutera. ;-)Att behålla min målvikt!
Detta kommer faktiskt, tro det eller ej, inte vara det lättaste målet. Det krävs vilja och jävla annama det också. Här får ni helt enkelt följa mina framsteg genom att träffa mig ibland ;-)Har ni några önskemål under 2010. Förutom världfred och vara lycklig ;-)
.


RSS 2.0