Visst är det underbart med barn?Hör plötsligt hur Linus vrålar och gråter uppifrån

- Mååååns gå ut ur mitt rum.

Jag hinner halvvägs upp för trappen och ser då hur Måns fnissande går ut från Linus rum med byxorna bokstavligen nere vid knäna. Jag frågar honom vad han gör och varför han gör så.Det kom nog en liten harang om att jag inte tyckte det var trevligt och någon bra ideé också tror jag ;-)

- Linus hade sönder mitt LEGO bygge, säger han då med gråten i rösten och lätt arg.

Jag går in till Linus och säger att det var ju inte snällt att ha sönder LEGO bygget.

- Han har varit naken i min säng, skriker han då. Vi måste byta lakanen han hade sin rumpa på dem OCH SNOPPEN.

Jag fick kapitulera och gå ner på bottenvåningen för att skratta färdigt.


Vad för de alla ideér ifrån?

Tänk vad man kan hitta........på Tradera.

Min nya vinterjacka kom idag. Var tvungen att ut och testa den så jag har gått en långpromenad med Måns i mörkret. Han fick välja på att gå och bada eller promenera med mig. Tänk, han valde snabbt och med ett stort leende att promenera. Underbart.

Jackan var varm och go och satt alldeles ypperligt bra. Kanske en aaaaningens stor men mindre hade jag nog inte kunnat ha. Så jag behåller den!!!!!!
.

HöstlovFör mig eller grabbarna. ;-) Vi sitter här vid varsin dator och bara fullständigt ignorerar allt som borde göras. Så som att klä på sig, (pojkarna) tömma diskmaskningen, tömma tvättmaskinen, fylla diskmaskinen igen, vika tvätt, planera middag, planera mellanmål...... (jag)

Vem har mest höstlov?Måns skall bort till fritidsgården och hämta en kompis efter lunch. Skall bli kul. Det är någon han lärt känna via scouterna och fritidsgården.


.

Snorstuga

Måns har varit hemma och snorat och hostat igår och idag. Igår var Zingo hemma med honom men idag åkte han till jobbet kl 11.00 och sedan kom jag hem kl 13.30. Känns lite konstigt att lämna sjuk son hemma själv. Men det är ju inte många år (1 tror jag) som vi har rätt att ta tillfällig föräldrapenning för att vara hemma med sjuk Måns. Så det är bara att vänja sig. Mest oss tror jag ;-) Han är ju inte jättesjuk utan mest hostig och snorig och då klarar han ju sig själv ett tag.

.

BusväderIgår lämnade vi vår lille scout ute i busvädret. Han skulle på sin första vandringshajk. Läger har han ju varit på en hel del men nu skulle de vandra längs med Skåneleden. Sova i vindskydd också. Det ända väder det inte har varit är nog sol. Det har blåst på tvären, regnat hinkvis med vatten samt haglat. Hoppas han är vid gott mod och att detta inte skrämde honom inför kommande hajker.

 

 

Zingo åkte tidigt i morse till Skrylle där Måns är. Han skulle springa en långrunda och sedan hämta upp honom. Undrar om han tar med Måns en sväng i bastun. Det skulle nog vara gott för honom.

 

 

 

 

.


RSS 2.0