Ny blogg

Har lagt till en ny blogg.


Mitt 365 projekt  


.

Trööööögt

Just nu går livet trögt. Almanackan är fullkommligt ner klottrad med saker och jag känner att jag inte har ork till någonting. Var dock på trevlig och uppiggande fika hos en kompis i eftermiddags.

Huset ser ut som om här bodde 4 tonåringar utan uppsikt av vuxen och tvätthögen är större än Kilemanjaro. Jag har fingrarna fulla med självsprickor just nu dessutom och då har jag svårt att plocka och framförallt fixa i köket. Det gör oooont. Men tur i oturen var det faktiskt två år sedan jag hade sprickor senast. Har inte haft sedan jag började bygga mina naglar men denna vintern var det oundvikligt. Har det väl börjat så sitter de där till sommaren :-( Smörjer smörjer smörjer och spritar spritar spritar. Vi har mycket förkylda barn på jobbet nu så det blir mycket snoriga näsor som skall torkas så då går det åt en del handsprit.

Linus kvällsrutiner består i gnäll gnäll och lite bankande i väggen. Det är ruskigt ut tröttande faktiskt. Ingenting hjälper.

Allt detta gör ju att jag inte heller orkar ta tag i matbiten. Det gick ju lite upp på vågen i måndags och det känns surt eftersom det nu bara är 2 kg kvar till målvikt.
.

Tur jag inte är katolik

Då hade jag varit uppe i 10 Ave Maria och säkert 7 Fader Vår i nuläget.........

Men skadeglädje är ända sanna glädjen sägs det ju ;-).

Perfekt mössa


Hittade en perfekt mössa idag. Passar exakt i färgen till nya skidjackan.... 

 

 

Dessutom är den ju cool också;-)

 

 

 

l


Veckan som varit

var en mycket god vecka för mig. Jag lyckades ta mig neråt, kg mässigt. Jippi. Förra veckan blev det bara 3 hg ner (trots två mycket påstridiga herrar i frysen) men denna veckan blev det 7 hg ner. Inte illa!

Råkade ut för något mycket intressant/märkligt idag. Upptäckte att jag hade 1 pp kvar av dagens "måste" ranson. Filosoferade vad jag skulle klämma i mig. För det handlade verkligen om att kläma. Var mätt efter middagen och inte speciellt sugen på något. Mycket ovanligt bara det ;-) Kom ihåg att jag ju köpt Caremell Candie på Vikt Väktarna i måndags. Sagt och gjort häller upp en halv ask i en skål (2 pp per ask) och smakar. Mmm ljuvliga. Smakar lite som Wertes Orginal, de hårda karamellerna. Men nu till det underliga.... Efter 4-5 karameller ville jag inte ha fler och hade då 2 kvar. Tog en paus och gick och duschade och sitter nu och suttar på den sista karamellen. Rätt trött på den faktiskt. Ett hårt jobb men någon måste göra det. :-D

Jag har scrappat en heldag. Vilket var alldeles underbart. Tänk att äntligen få komma igång igen. Nu är nästa Thailandsalbumet klart. Det var ju "bara" 2 år sedan vi var där. Vi hade en traditionell "Scrappträff" och träffades 10 stycken i lekhallen på mitt jobb. Alla hade med sig sitt material och sedan var vi mycket kreativa hela dagen.
Bildbevis kanske kommer ;-)


Föresten: Skåpen är på plats i arbetsrummet. Helt fantastiskt befriande. Rensade ut bokhyllorna och kollade igenom alla pärmar från den gamla bokhyllan innan de flyttades in i de nya hyllorna. Det blev hälften som fick flytta över ungefär :-/ Varför går man inte igenom gamla pärmar oftare. Hittade kontoutdrag från en bank som vi inte haft på fyra år. *phu*, men det är så oehört befriande att få det gjort. Nu är det så fint i arbetsrummet
Nu undrar jag bare vem !"#¤%& som varit och stökat ner med böcker och pappkassar i mitt vardagsrum. Kom genast och städa undan.

.


RSS 2.0