Katten haltar fortfarande

När vi skulle åka till stugan i lördags så kon katten hem och kunde inte gå på sitt vänstra bakben. Vi böjde, klämde och kände men kunde inte komma fram till var det kunde göra ont. Han sov en stund och vi senare la vår avfärd med några timmar. Sedan lämnade vi honom hos kattvakten på landet och gav oss iväg. På söndagen ringde vi och då kunde han ta sig - sakta dock men av egen maskin- upp och ner för trappen. Skönt tänkte vi och bestämde att vi skulle stanna i stugan.  Nu när vi hämtade honom i går så var han inte bättre än så. Han haltar fortfarande rätt rejält. Så det blir in till veterinären med honom snarast. Snorig är han igen stackarn.

Annars har vi haft en innehållsrik vecka:

Förutom massa mys i stugan har vi gjort rätt mycket utflykter detta året.

Bilskroten i Ryd:





Vi var och stöpte ljus i Urshult och sedan fikade vi på Kurrebo också i Urshult. Underbar utsikt över Åsnen och massor av vackra blommor. Vi åkte sedan vidare in till Tingsryd och tog en tur på Börjes och handlade mat och kollade kläder. Hittade en "VILA" klänning jag varit och tittat på ett tag. för 149:- (Ord pris 399:-) Men jag blev för snål ;-) trots allt så det blev ingen klänning.

Toredagen åkte vi på riktig lååångutflykt. Vi åkte till Kosta för vi ville titta på glasblåsning. Det tyckte barnen var spännande att se. Sedan var vi inne på Kosta Outlet. Barnen fick vara på Andys lekland medans vi gick runt och tittade på kläder. Jag höll i en RIKTIG Dolce och Gabanna kjol. De skulle "bara" ha 11.000:- för den, som hittat ju ;-) Ful var den dessutom :-D

Vi avslutade med en riktig slappedag på torsdagen. På fredagen skulle jag eg åkt till Karlskrona men det blev ändrade planer så vi tog Brio Lekoseum på vägen hem.



Det var kul att se alla leksakerna. En del känner man ju igen, som en vacker Barbie klänning som Syrran hade när hon var liten. En sådan hade jag också velat ha - då!

Det fanns en affär "stategiskt" placerad precis över gatan. Vi tog naturligvis en sväng. Barnen hittade ett startpaket med "BRIO Network.


(Ett "tågsystem" som skall föreställa mailservrar och virus inne i datorn. Bilden är tagen inne på museet och visar hela networksystemet)
De blev eld och lågor. Paketet kostade 695:- och Måns började genast räkna hur lång tid det skulle ta att samla ihop det. Han hade ju redan lite i sin spargris. Maken stannade kvar för att handla några "byggklossar - så vi skulle kunna bygga backar i tågbanan" Det han verkligen köpte var detta Network paket. Barnen hade "missat" skylten med 50%, Ibland är det kul att skämma bort sina egna barn. De log lyckligt hela vägen hem.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0