Tränat.Det är inte illa men jag är nu medlem i "sekten" Nautilus. Hoppas på en snygg kropp till sommaren. Jo tjena, men kanske lite fastare då......??!!?!!????
Var och "prov tränade" i lördags, men nu tog jag tjuren i hornen och lovade dem 265:- i månaden.......

Tränade idag trots att jag haft ont i ryggen under eftermiddagen. Tränandet gick faktiskt bra. Skall se hur ryggen mår imorgon. Tror att det mest var vår promenad i söndags som den inte gillade. Träningen har jag faktiskt inte haft några bekymmer med tidigare.

Nu har jag vardagsscrappat juNu börjar jag få kläm på digiscrapping. Har lite smått bestämt mig för att scrappa vardagshändelserna digitalt och sedan skriva ut dem i 8*8. Ni som skriver ut era LO skriver ni ut på matt papper?

Spottar ur mig LOer!!!Denna är gjord med en Templets. Allt är förberett så man behöver bara tala om vilket papper som skall vara var samt skriva dit lite text. Mycket smidigt.......


Digiscrappat ännumerDet här är ju riktigt roligt ju:Här har jag använt en färdig Templet och bara lagt in papper.

Här har jag lärt mig hur man gör suddade kanter.

De ser inte mycket ut för världen men jag har inte så mycket material ännu. Någon som vet hur man "gör" vanliga strukturerade "cardstock"???

Vill ha tips på fler länkar till FreebiesBehöver helt klart fler länkar till att ladda ner "material" Kan ju inte jobba med dessa "papper" i evighet ;-)

Klart beroendeframkallande


Har saknat scrapbookingen så mycket men inte kommit till skott och satt mig. Laddade hem en massa grais digitaa papper och dekorationen. Helt klart beroendeframkallande. Här kommer första försöket:Inte någon LO med WOW känsla men det tog mig bara 30 minuter att "smacka samman" Nu skall det ut och leta Freebies (Gratis digiscrappprylar)

Jiiiiiha!!!!!


Min tandlösa grabb.Måns mjölktänder har inte ramlat av sig själva och de nya började komma upp på ena sidan. Vi var hos tandis igår och drog ut dem. Han var superduktig och jag var stolt som en tupp. Han förstod inte varför jag änns tyckte det var så märkvärdigt ;-) Det kändes ju knappt ;-) Huvva!!!
Fotokursen!


På förra lektionen skulle vi ut och fota på gatan. Alla fick varsin lapp med något vi skulle fokusera på. Mitt ord var GRAFFITTI. Det var inte lätt. Så här blev mitt resultat.
Läxan till denna veckan var RÖRELSE. Men det har jag slarvat med så jag får fixa dubbelt till nästa gång. Så då blir det även FÄRG: Hmm undrar om jag kan använda mig av Graffittibilden ;-) eller är det fusk?


Kommentarer tack!!!!

Olika åsikter
Mina söner och jag har vitt skilda åsikter om när ett rum anses färdigstädat. Han är klar här tycker han!!!

Ni kan ju gissa vad jag anser om saken ;-)

Helgen slutHar varit en helg i goda vänners lag. Först hade vi en gammal klasskompis till mig på besök med make och söt son. Alltid roligt att träffas även om det inte blir så ofta.

Efter det ramlade en annan gammal vän till mig in med hela familjen för övernattning. Barnen lekte och trivdes och vi pratade massa med strunt. Härligt.

Fotomodeller
Någon som har lust att komma hit och leka fotomodell någongång?

Jag behöver träna.  Både på att ta korten och redigera dem.

När är man en bra fotograf? Vi diskuterade det på kursen jag går nu. Behöver man redigera bilder. Varför redigerar man dem och vart går gränsen för att vara en bra fotograf och en bra redigerare?

Mer EGONågra som inte är så kontrastrika. Försökt få fram fler detaljer i ansiktet. Typ rynkor HAHA!!!!!

Lite EGO får man vara.


Veckans läxa i fotokursen jag går på va: SvartVitt självpoträtt.Nu gäller det för er att värma upp tangentbordfingrarna. Jag vill veta: Vilken är bäst? Vad kunde jag gjort annorlunda? Vad är bra? Tolkningar!


Varsågoda!!!!

Blir varken bättre eller sämre


Så imorgon går jag och jobbar. Har kort dag men upptäckte att det är personalmöte på kvällen. Typiskt!

Får ta med Ibumetin och Panodil samt mina näsdroppar. Hemma klarar jag mig utan men det lär jag inte göra på jobbet.
Jaha då sitter man härJag har valt att hålla mig hemma idag. Det är ingen ingen idé att änns försöka ta sig till jobbet när den lille trumslagaren är i mitt huvud. Varje gång datorn plingar till så spelar han en extra synfoni i mitt huvud. Mmmm mysigt.Den eviga frågan Färg eller svart-vit?


Nå vad tycker ni?


Kom hemskt gärna med åsikter om alla mina bilder!!!!!!!

Sitter här som en kamin och mer snor än vad Nilen har vatten...Jaha nu var det min tur att åka på en "släng" av en förkylning. Den har legat och lurpassat en vecka nu så jag trodde inte den skulle våga sig fram ordentligt.  Men tji fick jag..... Det blir sängen och te med rostade mackor imorgon för mig. Hmmm det lät ju förstås inte så dumt. Synd att man inte kan prata för näsan är full med snor och huvudet har en liten trumslagare inneboende.......

Har redigerat ett par bilder till på den gulliga familjen som var här igår.

Vad säger ni? Färg eller svart/vit? Det blir mer brus på kläderna i färgvarianten tyvärr......

Här är det lilla påskäget vaken. Min matta kissade hon ner, tur hon inte var pojke för jag var rätt nära vid tillfället. Men det är väl sådant som man får räkna med ;-)

FotouppdragIdag har jag fotat en söt liten tjej. En kollega fick barn i december så de var här idag för en liten fotosession.Fler bilder kommer...

Rapport från sjukhusetDe kollar blodtrycket en gång i halvtimman samt lyser i ögonen. Alla värdena var bra och troligtvis får de åka hem om en stund. Min lille plutt, han var vid gott mod hälsade Zingo, innan batteriet dog i hans telefon. Han hade tagit med sig "Socka" en mycket liten gosekatt samt Tutti - se inlägg nedan.

Pratade med brosan i eftermiddags. De hade också spenderat dagen på barnmottagningen, deras "stora" hade ramlat från Tripp Trappen. Vilken släkt va? Två möjliga hjärnskakningar på samma dag. Fast det visade sig vara ok med bägge. Phu!!!

Hjärnskakning


Linus och Zingo sitter på akuten. Linus slog sig i huvudet i morse och sedan kräktes han vid kvällsmaten. Sjukvårdsrådgivningen tyckte att vi skulle in och kolla det, trots att det har gått magsjuka på skolan.

Min stackars lille kille :-( Han hade dock varit pigg och glad under dagen menhaft lite ont i huvudet.

Återkommer med rapporter.......
Jag promenerade till jobbet idag för att kunna fotografera på vägen hem. Här följer en del resultat:Jag blev inte riktigt kompis med vitbalansen så de har gått en vända genom photoshop för att korrigera detta.

Det är mycket nu...Begravde Zingos mormor idag. En fin och stillsam begravning.Zingo fick reda på att han har jobbet kvar. Förra veckan gick de ut och varslade 16 av 85 på hans jobb. Han trodde han satt säkert men var ju precis mellan två uppdrag och de sa att de i första hand skulle ta de som inte hade uppdrag just nu. Så det har varit några svettiga dagar. Det tråkiga är ju att hans kollegor måste gå.

Svärmor bor hemma hos sig inatt. Känns nästan lite konstigt. Hade vant mig att ha henne här. Hennes man är stabil men kritisk, ligger på lasarettet i Lund. Det går framåt men mycket långsamt.

Pyssel pyssel pysselMin minsta son älskar att pyssla, så när storebror kom hem med en sydd ....Öhh någonting.... Svårt att se vad det var men det hade ögon. Så skulle naturligtvis lillebror sy en likadan. Så fram med en strumpa sydde ihop och i med ris. Självklart skulle ju den lille krabaten även ha ett riktigt hjärta. Så vi hittade ett pärlhjärta, precis lagom stort för en liten stumpfigur. Så det ligger nu och skvalpar runt bland riset.

Ni ser väl det lilla gröna hjärtat som skall ner i figuren?

Nu är gubben färdig. Han heter Tutti eller om det var Totti? Lite svårt att hålla reda på alla namn på alla gosedjur. De har ärvt mina gener där. Mycket gosedjur och namn på alla och alla är dem lika kära.

På kvällen var det sedan sagoläsning med farmor. De har haft det riktigt lyxigt de senaste dagarna och blivit hämtade av farmor och fått massor av godnattsagor.  Som sagt: Även om det varit tråkiga omständigheter som nu är under kontroll så har det varit trevligt att ha henne här.


Håller helg nu!!!


....fan är helgen redan slut? Vad hände?

Vi har haft stora sonen på scoutläger och sedan ett kalas. Vi har haft skolkalas för lilla grabben.Sedan har jag svärmor boende hos oss. Trevligt att ha henne här även om det var tråkiga omständigheter som gjort att hon är tvungen att bo här några dagar.

RSS 2.0