Lugn helg



Vi har haft en fixa hemma helg. Sideboarden som vi köpte på IKEA är äntligen uppskruvad.


Det är städat här hemma, nja hjälpligt iallafall. TV datorn är på plats och vi invigde med att se Mamma Mia! igår. Den var helt klart bättre än jag förväntat mig. Upptäckte dock i morse att vi lider av pinsam brist på ABBA låtar. Är man svensk, borde man då inte faktiskt äga åtminstonde en ABBA skiva? Så för att råda bot på dena olägenhet åkte jag till NOVA. Det var ju inte riktigt hela sanningen, jag var ändå på väg dit för att inhanldla lite småsaker som vi behövde. Så som födelsedagspresent till klasskompis till Linus och andra bra och ha saker. Fick trevligt sällskap av Gaby.

Det fanns inte några ABBA skivor kvar utom en stor samling och den var alldeles för dyr så det blev en soundtrack från filmen i stället. Det duger bra det med.

Måns har hela helgen tjata om att han vill ha pannbiff till middag. De hade visst lagat det på någon lektion i skolan förra terminen och innan jul fick han hem sin egengjorda kokbok. Så det blev vi bjudna på ikväll. Han hade gjort det mesta själv. Fick lite övervakning vid spisen och Zingo hjälpte honom med potatisen för det hade vi inget recept på. Kanske inte det godaste jag ätit, saknade lite salt. Men all mat lagad med sådan kärlek är värd all beröm den kan få. Han var stolt som en tupp. Han längtar liksom vi tills våra spännande matkassar dyker upp. Tror att han kommer att hjälpa till rätt mycket, i början iallafall.  Skall bli kul.


Haze har börjat se de andra katterna i området. Webs bästis var över och sa HEJ häromdagen.



Först grymtade han lite, sedan ville han ut sedan flöt han ut på golvet som en kung.



Efter en stund återupptogs intresset igen. De kommer att se häftiga ut när de går omkring i området. Den ena kolsvart och den andra kritvit.

Han är så söt Haze, han viker alltid in ena tassen när han ligger och myser. Framförallt det gånger då han "flytit ut" på golvet. För det ser verkligen ut som om han smält och flytit ut på golvet i en våt fläck ;-)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0