Dag 3



Zingo började med en springtur till Icmeler. Sedan väckte han resten av familjen. Badklader och solkräm på för dagen skulle tillbringas på Atlantis Water Park. Vi blev upphämtade kl 10 och sedan badades det och åts glass ända till 15.30 då vi matta och trötta åt en mycket försenad lunch på restaurangen brevid.

D80´n fick stanna hemma. Ville inte blöta ner den ;-) Den lilla kameran har dragit sin sista suck och alla bilder tagna på Atlantis är lila eller randiga. Skumt.

De hade en bana som kallades Twister. Man susade ner för ett rör som hade 45% lutning och sedan in i en jättestor gryta. Virvlade runt ett par varv och ploppades ut i ett hål i mitten. Fullständigt livsfarlig!!! Måns åkte två gånger sedan var det bra även för honom ;-)  Linus var lite besviken för han var för ung. Phu, tur det!!!!! I övrigt klarade de sig bra själva. Vi satt i våra solstolar sista timmen och hade full koll på alla rutschkanors utlopp. De skulle komma till oss och säga till vilken de skulle åka nästa gång. Det stod dessutom en badvakt uppe och en nere vid VARJE kana.












Barnen ville spela minigolf. Vi var alldeles matta så de fick varsin klubba och boll. Vi sparade våra pengar och stod i skuggan. De hade jättekul och gick runt och slog bollar hej villt. Inte så mycket regler och siktande. Vi var själva på de 18!!!!!! hålen kan jag tillägga ;-)




Vägen hem var inte rolig. Alla var jättertrötta och barnen tjurade. Men vi kom hem och efter att jag tagit en "snabb" tur till affären (som blev affärerna och varade två timmar) så åt vi turkiska meze på balkongen. Meze är att man får en tallrik med blandade röror och ett bröd att doppa. Jag hade varit inom stormarknaden och köpt hem lite.



.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0