Vi gör faktiskt annat än tränar också, så det så!

Helgen har fyllts med festligheter. Linus fyllde ju 9 i tisdags så vi har firat honom i dagarna många som sig bör.
.
På födelesdagen vaknade han till skönsång....eller tja lite lätt kraxande, men försök till sång. Vaknade var kanske inte heller rätt ordval. Vi fick tala om för honom på kvällen "Imorgon FÅR du inte gå upp när du vaknar" Vanligtvis är ungarna uppe med solen, vilket blir tidigare och tidigare för varje dag.....ju.
.
.
På kvällen kom Moster Emilia på besök för att fira födelsegrisen. Härligt nu när hon bor i stan!!!!
.
.
Lördagen bjöd på ännu mer firande för stora killen. Då kom mormor, Hampus, Morfar, berith, farmor, Bertil, Anna, Elias och Emilia och firade.
Måns bakade semlor dagen innen som vi bjöd på och alla åt gott och firade Linus ordentligt!!!
.
.
Söndagen firades i kyrkan. En nytt litet knytt har sett dagens ljus och vi var inbjudna till dop. Alltid lika mysigt att fira dop men ännu mysigare att träffa härliga människor som man inte ser så ofta.
.
.
Solen sken alldeles väldigt idag så trots kylan var det en underbar dag. Sol som strålar genom färgat glas ger härliga effekter. Klart man måste leka lite med kameran då.....
.
.
Efter dopet var det smörgåstårta och gräddtårta i församlingshemmet. Pratade dykning.... Måns vill ta dykar certifikat. Både jag och Zingo ville ju det tidigare men tog oss aldrig tid till det och sedan blev jag gravid med Måns och tiden har runnit iväg. Kanske något vi kan göra som familj.... :-D Jag vet vart semestern går i det läget.... SIMILAND ISLAND!
.
.
.
Om vi nu bara fixar att ungås som normala människor ;-)
.
.
.
.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0